Menu
https://www.smaragdwijnenathome.nl/david-en-zijn-hoe-steen/l216c7
Zoeken

David en zijn Hoë-Steen

Acht jaargangen Hoë-Steen

Het is nog niet zo lang geleden dat David zijn eerste botteling Aristargos in een kleine ‘garage winery’ afvulde. We zijn inmiddels ruim 10 jaar verder en David & Nadia Sadie behoren tot de beste Chenin Blanc wijnmakers van de wereld. Het duo heeft enorm veel lef getoond en veel geïnvesteerd in hun bijzondere wijngaarden. Met als gevolg dat ze elk jaar een unieke serie wijnen afleveren uit Swartland. Met inmiddels vier bijzondere ‘Grand Cru’ Chenin Blanc wijnen. 

Een van die 'Grand Cru's' is Hoë-Steen. De naam is te danken aan de ongewone hoogte van de bush-vines in deze wijngaard. Het terroir wordt gedefinieerd door diepe, rode ijzerhoudende klei. 

David komt in september naar Europa voor een tour. We willen je graag uitnodigen voor een bijzondere tasting. De Hoë-Steen Chenin Blanc was vanaf de eerste botteling een grote wijn. Om dieper te duiken in het geheim en succes van deze wijn en wijngaard, openen we maar liefst 8 jaargangen Hoë-Steen met begeleiding én toelichting van David uiteraard.

Restaurant Vigor - Vught
Datum: woensdag 20 september

Tijd: 19:00 - 22:30
Tasting inclusief 4 gangen diner met begeleidende wijnen van David & Nadia
Hiervoor geldt een eigen bijdrage van 150,- euro p.p

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.

Mail ons!