Menu
https://www.smaragdwijnenathome.nl/dr-heger-x-de-nederlanden/l176c7
Zoeken

Dr. Heger x De Nederlanden

26 november wijn spijs lunch in Vreeland

Duitse top wijnen uit Baden bij de michelin* keuken van de Nederlanden. Op zaterdag 26 november gaat het gebeuren langs de Vecht in Vreeland. We organiseren een speciale lunch waarbij de wijnen van het top weingut uit Baden op de tafel staan naast de verfijnde sterren keuken van Patron Cusinier Wilco Berends. 

Sommelier Sami van de Nederlanden was eind juni naar Baden gereden voor een uitgebreide tasting bij Dr. Heger. Daar proefde hij de prachtige eikenhout gerijpte witte en rode wijnen uit de kelder van Joachim Heger. Wat hem opviel was het hoge niveau van de Pinot Blanc, Gris, Noir en Chardonnay van de vulkanische bodem van de Kaiserstuhl. 

Markus van Dr. Heger is op 26 november aanwezig om samen met Sami en Martijn Verkerk de wijnen te voorzien van uitleg. Het aperitief begint met een sekt om vervolgens een kleine selectie wijnen en te proeven. Aan tafel serveren we een aantal fraaie wijnen uit de kelder van Dr. Heger waaronder enkele Grand Cru/Grosses Gewachs wijnen uit de Schlossberg of Winklerberg. 

Meer informatie over de lunch en reserveren via de button.

Reserveren