Siebritskloof Red FMS - Grenache, Cinsault & Syrah:

Cinsaut: 62%, Grenache: 31% & Syrah: 7% | blend van wijngaarden uit Riebeek kasteel en de Paardeberg mountain | 30+ jaar oude bush vignes dry farmed hoogst gelegen, warmste plek, stenige bodems | vergist op staal en gerijpt voor 8 maanden op oude eiken vaten | cassis | zwarte peper | zacht | fijne zuren | specerijen | drop | lavendel
David & Nadia
Het dreamteam uit Swartland dan binnen tien oogstjaren (start in 2012 met 4 vaten Aristargos) zich mag rekenen tot de allerbeste wijnmakers van Zuid-Afrika. Met de oogst van 2014 is David samen met zijn vrouw Nadia van start gegaan in de Paardebosch farm. Gelegen in hart van Swartland op de graniet heuvels van de Paardeberg net ten zuiden van Malmesbury. Ze runnen inmiddels 30 ha wijngaard verdeeld over de hele regio met de focus op old vine Chenin Blanc en planten een aantal interessante percelen aan met Grenache noir. De druif voor de toekomst aldus Nadia waar hopelijk onze kinderen veel plezier aan gaan beleven over 50-70 jaar. De wijngaarden worden goed als mogelijk biologisch bewerkt met biologisch dynamische invloeden. Sinds de release van hun Single Vineyards range Chenin Blanc regent het letterlijk topscore’s voor het dynamische duo. Binnen een paar oogsten mogen zich zelf rekenen tot de allerbeste Chenin producenten van Zuid-Afrika en zeker ook wereldwijd.