Menu
https://www.smaragdwijnenathome.nl/tb-david-nadia/a4895
Zoeken
Shop
  min. order 75,-
  v.a. 150,- gratis bezorgd in NL
  binnen 5 werkdagen geleverd
  Code TB-1012

  TB - David & Nadia

  Vintage

  De negende jaargang sinds de start van onze samenwerking met David&Nadia is geland in ons magazijn. David maakte in 2012 zijn eerste vier 'barrels' Aristaros. Het was de start van een fantastisch avontuur dat hij samen met zijn vrouw Nadia is aangegaan. Inmiddels behoort het koppel al jaren tot de allerbeste wijnmakers van de Kaap en zijn ze samen met Adi Badenhorst, Eben Sadie en de Mullineux's het gezicht van de Swartland revolutie (van bulk naar wereldtop wijn). 

  De enorme investering in (nieuwe) wijngaarden, (30+ percelen) het management daarvan, (biologisch) en het zeer precieze werk in de kelder, assembleren van de plots tot een wijn geven nog betere wijnen dan een aantal jaar geleden. De witte wijnen zijn nog verfijnder en dieper qua smaak. Het rood is steeds meer onder invloed van Grenache Noir. Dit geeft een sensuele en verleidelijke stijl.

  We bieden jullie nu de kans om als eerste de nieuwe oogst te kopen. In de webshop kan je flessen los bestellen of je kan kiezen voor een pakket met 9 flessen voor een prachtige introductieprijs van 202,50 i.p.v. 220,50 

  TB - David & Nadia
  Deze wijnen zitten in het pakket (3 st. van ieder)