Menu
https://www.smaragdwijnenathome.nl/tb-support-our-south-african-growers/a4873
Zoeken
Shop
  min. order 75,-
  v.a. 150,- gratis bezorgd in NL
  binnen 5 werkdagen geleverd
  Code SWAT-1003

  TB - Support our South African growers

  Zuid-Afrika en Smaragd Wijnen zijn al vanaf de start een match! In 2006 heeft Martijn wijn gemaakt bij Iona in Elgin en sindsdien heeft hij de nieuwe ontwikkelingen in dit boeiende land gevolgd. Er is de laatste jaren zoveel meer en betere wijn gemaakt die helemaal in ons straatje past. Jonge wijnmakers werken met een visie die wij ook hebben; respect voor de natuur, authentiek en ambachtelijk wijnmaken.

  Nu, bijna 15 jaar later importeert Smaragd Wijnen wijn van 5 verschillende producenten en zijn er nog 2 nieuwe projecten onderweg.

  De hele wereld heeft het momenteel zeer moeilijk door de gevolgen van Covid. De Zuid-Afrikaanse wijnmarkt is hierin extra hard getroffen, mede door het verbod op verkoop van alcohol. De kelders liggen dus vol en de thuismarkt die voor veel producenten erg belangrijk is weggevallen. Importeren kan wel, dus wij gaan door! Wij blijven Zuid-Afrika supporten en op deze manier doen jullie mee!

  Deze box is gevuld met 6 signatuurwijnen van de producenten die wij importeren. Allemaal individuele hoogvliegers die helemaal passen bij het weer van de komende maanden.

  TB - Support our South African growers