min. order 75,-
v.a. 175,- gratis bezorgd in NL
binnen 5 werkdagen geleverd
Lalù - Barolo
“We hebben altijd alles zelf gedaan in de wijngaard. We hebben het gemaakt omdat we samen waren. Het was hard, vermoeiend maar dit bracht ons meer dan ooit samen.”
lara & Luisa
OWNER
Lara Rocchetti & Luisa Sala
WINEMaker
Lara Rocchetti & Luisa Sala
region
Langhe, Piemonte
Vineyard holding
3.5ha in communes of La Morra (vigna Roncaglie) & Monforte d’Alba (vigna Bussia Brovi & Le Coste)
Soil types
Tortonian (La Morra) & Helvetian (Monforte d’Alba) marne sant’agata fossili (sedimentary)
varieties
Barbera & Nebbiolo
Fermentation
Initially in small concrete tanks – foudres – stainless steel – oak
Aging
Cement, stainless steel, tini di legno, Tonneaux (Chassin) for la Barbera
Tini di 25HL for il Nebbiolo, Botte grande 15HL (Schneikenleitner) Austrian light toast!
fARming
Organic
visit website
#/pagina
|