Menu
https://www.smaragdwijnenathome.nl/zarzo-x-smaragd/l239c7
Zoeken

Zarzo X Smaragd

Martijn & Adrian vieren hun jubilea met Ton Mata & Alfredo Arribas

Wijnliefhebbers opgelet!

25 november organiseren Martijn Verkerk en Adrian Zarzo een unieke tasting ter ere van het 15-jarig jubileum van Smaragd wijnen, het 10-jarig jubileum van restaurant Zarzo én 5 jaar Zuid met niemand minder dan Ton Mata en Alfredo Arribas!

Op 25 november ben je vanaf 11.30 uur van harte welkom om deel te nemen aan deze tasting. 
Vanaf 13.30uur is er een aansluitende ‘sharing’ lunch met lange tafels bij restaurant Zuid en zullen de wijnen van Ton Mata en Alfredo Arribas geschonken worden.

Inschrijvingen zijn nu geopend via info@zarzo.nl 
Let op: we hebben beschikbaarheid voor 50 personen.

Datum: 25 november 
Tijdstip tasting: 11.30-13.30
Tasting = gratis
Tijdstip lunch: 13.30 @ Restaurant Zuid by Adrian Zarzo 
Lunch: €75,- pp
Wijnen zullen aangeboden worden door Martijn en Adrian

Over de wijnmakers:
Het landgoed van Recaredo is gesitueerd in het Grand Cru gebied voor Spaanse cava's: Sant Sadurní d’Anoia. Op dit moment zijn de derde, vierde en vijfde generatie actief binnen het bedrijf en vervaardigen ze nog steeds cava van een zeer hoge kwaliteit. Toen ik samen met wat wijnvrienden en Martijn aanklopte bij wijnmaker Ton Mata en zijn familie werden we met open armen ontvangen en maakte ze alle tijd voor ons vrij. Landgoed Recaredo is een top wijndomein in het prachtige Catalonië en één van de beste referentie voor mousserende wijnen ter wereld buiten de Champagne. 

Alfredo Arribas is een in Spanje beroemde architect die in 2001 zijn passie achterna ging: wijn maken. Hij kocht Clos del Portal in de streek Priorat en zag al snel de potentie van de wijngaarden in het naburige Montsant. Tijdens al onze bezoeken aan de Priorat streek werden Martijn en ik keer op keer geïnspireerd door alle verschillende stijlen van Alfredo Arribas, een wijnmaker die zich keer op keer doorontwikkeld en bijzondere wijnen maakt. Een bijzondere persoonlijkheid met dito wijnen.